Kan man?

Kan man dölja känslor för sig själv? Hur vet man i så fall att man har gjort det?
Jag har väldigt konstiga funderingar ibland.
Jag är grymt trött men kan fan inte somna för jag ligger och tänker så mycket jag önskar jag hade haft en off knapp för mina tankar då kanske jag skulle kunna sova med. Hade varit sjukt skönt.
Fick veta idag att jag ska börja jobba precis när jag kommit hem ska också bli skoj samtidigt som jag gruvar mig för att jag inte kommer att klara det. Måste fan ringa läkaren och säga att jag behöver sömn tabeltter har sovit kanske 2timmar sammanlagt sen vi klev upp i söndags börjar kännas i kroppen.
Min hjärna hänger inte riktigt med när jag talar med någon den känns lixom avstängd och sjukt långt borta. As skumt.
Jag längtar lite hem för där hemma vet jag vilka jag behöver lägga tid på och vilka jag fullkommligt kan strunta i.
Oj vad mycket konstigt detta blogginlägget blev. Inte riktigt meningen eller det kanske det var, jag typ skriver ner det jag tänker för stunden och så slutar det aldrig bra helt osammanhängande och flummigt. men skit samma det kan bli ganska kul att läsa i efterhand. eller?....

Hela denna dagen har varit en skit dag. Eller i varjefall när jag va i skolan så  grät jag hela tiden, hatar verkligen att gråta framför folk. När jag kom ner till stan så satte jag mig med Engdahl och Elin och fikade och gnällde lite. Och sen skulle ja gå och ta ut pengar för att köpa glass men då bjöd sötaste elin på en glass i stället så behövde jag inte hämta pengar... Då blev jessica glad. Tihi.. TACK ELIN DU ÄR GULD!
Sen kom Sandra och Knutsson också och fikade. MYS!
Efter fikat tog jag och Engdahl en promenad, lite längre än i går. hehe.. DUKTIG,!
Nu ligger jag i sängen har gjort det ett tag men så fort jag gör mig iordning för att sova så blir jag sjukt pigg, kroppen känns som sagt off men ögonen och hjärnan börjar direkt arbeta. SJUKT

I morgon så ska jag på avslutningsmiddag med skolan hoppas det blir skojjigt hoppas jag inte kommer att ha en lika dåålig dag som jag har haft idag för i så fall vill jag inte åka i väg och käka mat med klassen vill ju inte förstöra stämningen.

Aja dags att slå en stekpanna i skallen...
Natti natt.

OCH STORT TACK TILL ALLA UNDERBARA SOM FÅR MIG PÅ BRA HUMÖR!
DAGENS BLOMMA FÅR ELIN
DAGENS KRAM FÅR SANDRA
DAGENS PUSS GÅR TILL ROBBAN
DAGENS <3 FÅR ENGDAHL
Ni har verkligen fått mig på sjukt mycket bättre humör idag. tack för att ni finns!

Seee Yah!!
Deh........

Sova...Ja tack!

Åh gud vad jag önskar att jag kunde ha lite lättare att somna. Även fast jag kämpar och kämpar så får jag aldrig lov att bli trött jag kan ju inte låta bli att sova, kroppen behöver ju sömn, nu har jag sovit 20min sen i söndags morse kl 08.30 börjar bli lite less. Hoppas det blir enklare i sommar när jag jobbar. Brukar alltid ha lättare att somna hemma hos mamma.
Jag vill egentligen inte åka hem kommer fan sakna alla här nere så tårarna kommer rinna för att jag inte får träffa dom på hela sommaren kanske längre till och med. *ledsen i ögat*
Fan jag vart lite rädd innan jag vågade inte röra mig, de va några idioter som sprang omkring i trapphuset och levde rövare. Jävla idioter. Skrämma lilla mig på de viset.

Sandra är så söt, hon kollar på ellos rean nu och hittar massor med saker jag vill ha. tihi. Oj vad jag önskar jag hade råd med lite fina saker... hmmm hehe..

Nu är det i varjefall någorlunda fint i lägenheten igen. Va så städat innan helgen att jag själv var helt chockad. Nu är det ganska städat. hehe.

Fy, nu ska jag försöka sova.! Natti natt superskatt.!

P.s älskar mina små underbara bundisar!!!!!!!!!!

Fattar inte...

Alltså ibland förstår jag mig inte på hur folk tänker. Jag fattar inte varför folk är så jävla idiotiska och snackar massa dynga. Fattar folk inte att det faktiskt sårar?
Innan tyckte jag inte det var så hemsk men idag rann det verkligen över. Att en människa kan vara så hemsk förstår jag mig inte på. Jag skulle vilja döda denne och jag tror inte ens jag skulle må dåligt av det.

Ibland känner jag att livet är meningslöst, att hamna i en situation som man känner sig meninglös och oförstådd har jag gjort många gånger men att höra på omvägar att en "vän" pratar skit om mig gör faktiskt ont, i början brydde jag mig inte men när det börjar skada andra vänskaper så känner jag bara för att döda. Jag skulle kunna säga som så i dag blev jag fruktansvärt ledsen när jag pratade med min bästa vän och denne förklarade för mig att denne inte kan komma på min fest på lördag p.g.a att vissa personer snackat skit om mig och lite andra omständigheter. Jag blev jävligt ledsen men jag förstår hur vännen tänker. Jag avundas denne inte.
Älskar verkligen den vännen och det vore alldeles tråkigt om vi inte skulle kunna umgås igen pga detta men som denne sa så tror denne att det efter ett tag kommer att bli mycket bättre och det hoppas jag med. Saknar denna personen otroligt mycket.

Fantastiskt att verkligen jag ska råka ut för detta. Jag känner jag är påväg tillbaks till den tiden då jag enbart kände allt kvittade och knarkade i stället vill verkligen inte dit igen men det är fan inte långt i från. Kan folk bara inte låta mig vara ifred och låta mig ha mitt eget jävla liv någon gång. Jag blir så irreterad varför ödsla tid på mig är jag verkligen värld det? FÖRMODLIGEN!
Jag tar egentligen inte åt mig så mycket utav det om det inte skadar så mycket jag inte skulle bli chockad om det en lägenhet råkade börja ta eld i helgen.... Opps i did it... Nää så hemsk tror jag inte att jag är. Fy så elak mot de stackars djuren som får stå ut med denne falske skönhet dygnet runt. Eller skönhet och skönhet är väl lite att skryta. hahahahaha

FREAK!

Natti natt sov gott!

Ett stort fuck you till alla som inte har ett eget liv och njuter av att förstöra mitt'!

Det var så kul....

Jag bara älskar att driva med folk genom att fälla dumma komentarer som gör att folk verkligen tar ått ig och mår dåligt av det.
Igår fick jag veta av en väldingt nära vän till mig att en kille ja har haft på g med som bad mig DRA ÅT HELVETE har pratat skit om mig och sagt att jag är en stor fet lögnare. Hmmm ja jag undar jag vem som ljuger egentligen. Jag fattar inte vad meningen med skitsnack är varför snackar man skit, när någon kommer på anledningen kan ni väl vara snälla och berätta för mig.

Idag va jag nere på blå och fikade och fick syn på folk som gett mig jordens rykte här i stan så jag kunde inte annat än att fälla en dum komentar att det ska bli skönt att flytta och sprida mitt fina rykte i andra städer mer. Jag är juh inte mer än jessica lixom... haha... Sjukt skojjigt.
Jessica tjejen som bresar på benen för allt och alla, Jessica tjejen som hela tiden ljuger...
Om det endå vore så väl som rykterna säger borde inte jag få sex oftare då? Och jag som är så jävla bra på att hålla hemligheter är lika duktig på att ljuga?? Jag får lixom inte i hop detta...

Men efter vidare omtankar och plusat i hop lite så det jag har kommit fram till 'är juh att på något sätt måste folk vara otroligt avundsjuka på att jag lever mitt eget liv och skiter fullkomligt i vad andra säger. Visst tar jag åt mig av det som sägs det är juh lixom aldrig roligt att ha ett rykte... Men det bevisar juh bara för mig att man FAN inte kan lite på en enda jävel. Alla människor är falska jävla svin... haha... Jag blir mest glad men endå lite ledsen och besviken men ingen inte någon kommer lyckas att bryta ner mig igen.
Hade jag inte haft mina vännner ,familj och min katt kanske jag suttit i skiten igen men dom finns för mig och det uppskattar jag fullt ut..

Sooo long dags att krypa till kojs!!
Natti natt superskatt..
p.s längtar till på fredag när fröken lina kommer ner och hälsar på...

Ja du!

Idag har varit en helt mysig dag. Vaknade i morse och jag var inte själv det gillar vi skarpt. Glenn kom hit och letade sitt tåg kort,  Sen kom Sandra, Moa, och Cecilia hit och drack kaffe, Engdahl kikade också förbi på en kopp. Sen åkte alla hem då va det bara jag och engdahl kvar vi bestämde att vi skulle åka i väg till typ jordens mysigaste ställe och dricka mera kaffe, Vi tog motorcykeln och for dit. påväg därifrån mellanlandade vi i döve rökte en cigg och åkte hem. Då gick jag upp till sandra och fick mat.. mmmm det var gott.

Senare gick vi ner till knutsson och drack kaffe och gav honom cathy the cow i födelsedags present. hihi.

Nu sitter jag hemma, borde städa med det orkar jag inte. i morgon ska det tvättas och städas tänkte jag. måste juh få någon jävla ordning på mitt liv.
Jag känner mig sjukt deppig ska ta en tablett och gå och lägga mig har jag tänkt.

Natti natt super skatt!

RSS 2.0