Nyfiken!!

Har märkt att det är många som läser min blogg vore skoj att veta vilka ni är.

Skriv gärna
Namn
Ålder
Vilken stad.

Vore skoj att se vilka som tycker det är roligt att läsa min blogg. =)

/ENJOY/


jadu!

Helgen har varit super fått träffa min älskade familj och varit med daniel hela helgen. Det har varit underbart.
Många tankar har snurrat i mitt huvud och mycket som får mig att inte må så bra runt omkring nu. Jag är så jävla glad att jag har någon som Daniel som finns runt omkring hela tiden och säger fina saker till mig som får mig må så himla mycket bättre, han betyder allt för mig. Verkligen ALLT!

Sitter i hans lägenhet och längtar tills han kommer hem, snart kommer han äntligen.. Kollar på Kyle XY och mellan avsnitten försöker jag lista ut vad jag vill med mitt liv vilket inte är så enkelt som jag hade hoppats på.
Det enda jag är säker på är att Daniel tänker jag behålla oavsett vad. Plus alla vänner jag har vid min sida finns inget bättre än dom.

Nu är jag så grymt nyfiken på nästa avsnitt av Kyle så jag har inte tid att skriva så mycket mer.

Uppdaterar mer om helgen när jag har fått alla bilder och så.. .

SAKNAR MIN DANIEL!!

/ENJOY/


Sista natten!

Åh gud nu har sista natten för min älskade snart passerat. Känns skönt att ha honom hemma igen eller i varjefall snart.

Tänker lite på min katt hon är hos rädis ett tag nu. Jag vet att hon har det superbra men jag saknar henne otroligt mycket. Men hon kan ju inte vara själv när ja och Daniel åker upp till min mor. Sitter hemma hos daniel och kollar omkring lite på internet han ska ringa mig snart så jag har tagit en paus med Kyle en stund.
<--- min älskade pojkvän
<--min älskade Nancy


Kikade in på Jennys blogg och såg att det kommit lite bilder i från när vi va i stockholm och jag fick vara lite hjälp modell eller vad man ska kalla det det va en sjukt skoj dag med mycket nytt att ta in men dom sa jag va duktig så jag får lita på dom.
företaget jag hjälpte som jenny va modell till heter Rebellious Coutore säljer kläder som dom har designat själva jävligt snygga kläder faktiskt.

Kolla in Jennys blogg...    --->http://rockii.blogg.se/

Sidan som säljer kläderna... ---> http://www.merchworld.eu/Store.aspx?cid=0&bid=54

Nu är det dags för nästa episod av Kyle....

/ENJOY/



Borås!

Dagen har nästan passerat lite tråkigt eftersom att det betyder att min älskade snart ska fara till jobbet. Blä.. men sista natten nu...

Har varit i borås idag och hjälpt Daniel med barnen när han kollade på bil. Kan inte förstå hur mycket energi det kan finnas i en sådan liten kropp det tar aldrig slut. men det har faktiskt varit skoj. Roliga lekar med barn som gillar Harry Potter och Turtels och har en fantasi som heter duga.

Oliver tyckte Pappa skulle köpa en grävmaskin så att han kunde lyfta folk med kroken som fanns på den..
Liam tyckte pappa skulle köpa en skåpbil för att de fick plats fler personer i den..

Medans de bägge danielarna provåkte bilen så sprang vi maraton och sprutade gift och slog varandra med osynliga laser svärd. Vi hade också spindelnät och glasburar. Men elden liam kunde spruta och eldsvärden oliver kunde spotta förstörde dom burarna... haha Fantasi ala deluxe!

Nä jag berättar mer om detta senare nu ska jag sätta mig och käka korvstroganoff men min älskade POJKVÄN!

/ENJOY/

Äntligen!

Nu är min sötis hemma!
Jag är glad men nyfiken på det sista avsnittet med Kyle XY (första säsongen) Tror jag är fäst vid den serien, den är som speciell och tilltalande. En önskevärld men endå jävligt svår.

Näää nu ska jag kramas..

Sooo long

/ENJOY/


Framför tvn....

Hey, jag har blivit lite dålig på att skriva i bloggen ser jag. haha. men men någongång ska jag väl uppdatera.
Sitter hemma hos min sötis nu och han är på jobbet som vanligt efter halv elva. Käkar lite på en korvmacka och dricker kall is kall oboy.. så jävla gott. Ska snart sätta igång att komma i kapp Daniel med alla serier.. (hmmm hur ska jag hinna? ) så många serier så många avsnitt så lite tid innan dom kommer igång igen.
Ojojoj rappa på bruden..

idag tisdag hmmm gjort något vettigt? Öhhh jooo städat och tvättat och mysigt med karln sen va jag på promenad till stationen för att sällskapa med sandra när hon hämtade cykeln. Mysigt att komma ut lite på promenad. Skulle ha haft bättre promskor bara får så ont i fötterna om man går för fort. haha men de får man väl leva med antar jag.

Giny the one ringde i dag och frågade om lite hjälp. självklart hjälper man till. Allt man kan lixom hehe.

Åh nu börjar min macka ta slut. Den är ju så god.
Onsdag i morgon sen torsda och då åker vi. jag och min ögonsten hem till hälsingland och hälsar på för en liten överaskningsfest för min kära mamma.

Öh känns ganska svamligt detta inlägget. *Saknar dig DANIEL kom hem snart nu då*

Kanske men bara kanske skriver mer sen... Ska sätta igång att se Kyle xy säsong 1 avsnitt 3 nu....
 
/ENJOY/


Hey ho lets go!

Tjabba tjenna hallåå
nu sitter jag hemma hos Daniel väntar på att han ska komma men jag sover förmodligen när han kommer.
Ska kolla Sex in the city filmen snart. hoppas den är bra.

Helgen har varit kanon.
Fredagen började mys och sen Vilske-Kleva vin och Geni spelande. haha. Skojjigt. Sen vart det dagnys jessica lagom mycket full och de va mycket folk ute tokigt roligt. Jossan och Sandra va med dom också.

Lördagen morgon mys med pojken min och sen motorcykel drive till Vilske-Kleva och korv grillning med massor av goa vänner. Så jävla jävla mysigt. Rädis fick sig en snygg tattoo och jag fick massor med korv. Sandra fick grejja i trädgården och Jossan fick klippa hår. Daniel fixade med motorcykeln och vilade efter massa korva i soffan och Anna jagade barn och skötte grillen. Alla var sysselsatta. haha
Sen blev det födelsedagsfest hos lina som fyllde år. Hon fick mig att vilja följa till terrassen men vi kom alrig så långgt. haha. Vi kom till utanför.. En riktigt mysig fest med gitarrsång och ÄPPELJUISE grogg. haha godast ever. Tack för tipset Krister.
Efter Terrassen stängt gick vi till Valentino och käka god pizza. Jag njöt mest av Daniels sällskap. hehe.

Åh nu orkar jag inteskriva mer. ska sätta mig skönt i soffan och kolla film.

Saknar daniel som aldrig förr vill ha honom här nu..

/ENJOY/


1månad!

19 september!


1MÅN

Tycker om dig!

/DIN JAG/


Orten!

När jag gick på maråkers skola i maråker en liten ort utanför ljusne i hälsingland. Så hade vi en lärare där en väldigt mysig och snäll liten skäggig äldre man vid namn ingmar som hade jobbat på många ställen runt om i världen.
Bland annat på ett ställe som hette: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
Det är en ort i Wales som har massor med bokstäver och är sjukt svårt att utala. Men När Ingemar utalade det lät det så enkelt.

Kollade upp lite om stället i dag för att jag hade lite tråkigt och där hittade jag betydelsen av ortsnamnet.

Namnet betyder

Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch = Den Heliga Marias kyrka i den vita hasselns dal nära Sankt Tysilio av den röda grottans strida vattenvirvel


 en by på ön Anglesey vid Wales nordvästra kust. Dess namn är det längsta i Wales, och det tredje längsta i världen. Vanliga kortformer är Llanfair Pwll (kymriska) eller Llanfair PG (engelska).

Tack Ingemar för denna lärdom, alltid kul med lite onödigt vetande i livet.

/ENJOY/


Blogginlägg 2

Nu skriver jag ett till blogg inlägg. har så in i piiiippp tråkigt. saknar Daniel.. Det är helt sjukt vi har inte vart i från varandra så länge men endå saknar jag honom som attans.

Har ont som fan i ryggen. har fått tagit en av mina köks stolar och satt mig vid datorn för sitter jag i soffan är jag rädd att inte ta mig upp igen.. Borde ta en dusch men de gör jag när jag kommit hem till Daniel.. Just nu ägnar jag den mesta tiden till att mysa med Nancy och lyssna på gammal musik.. Lite era skulle vara lite avslappnande nu men jag hittar inte det albumet. =(

Håller också å att ladda upp lite bilder på Bilddagboken.

www.babybabybaby,bilddagboken.se

Satt och kollade omkring lite innan och tänkte på förra julen då jag och jenny va på nyöppnade erikshjälpen i söderhamn och köpte en käpp och en varsin hatt sedan gick vi til bowlingen och Jenny med sin gravida mage gick det inte så bra för och inte för mig heller men gubbarna som var i bowlinghallen hade skoj när vi sprang omkring med varsin käpp hahha... skulle vara skoj att se deras miner igen de va ju egentligen dom som va i ålder att ha käpp..
Sen tog vi en sväng till  Jennys mamma och det enda hon sa va - Varför är jag inte förvånad. hahaha
Efter detta gick vi genom stan snacka om att folk kollade. Men de var sjukt skoj...

Haha jag och Jenny har haft så sjukt skoj när vi umgåtts. Alltid faktiskt. Vi hade tilloch med tankarna att börja Jordbruksgymnasiet i arbrå tillsammans för att jag ville ha Traktor körkort och jenny älskar djur. ja gillar också djur. men det vore coolt med traktorkörkort. haha

Engång när vi hade Praktik genom IV så va vi på resturangen och städade sen knackar det på fönstret och där utanför står det någon vi aldrig sett så vi knacka tillbaka och han knacka igen. vet inte om det var morse men till slut öppnade vi dörren och då sa killen att han också skulle ha praktik där, vi visste inget men satte honom genast i jobb.. Tror han  fick städa toaletten och så insåg jag och jenny att karaoke maskinen stod i gång så vi började vråla och toka oss. Då kommer killen ut i från toaletterna och de visar sig att han tyckte det va aningen skrämmande och aningen skoj...
Stackars praktikanten fick utstå mycket. (han kom i från skövde)
På sommaren Jobbade vi uppe på berget och praktikanten med oss. Jenny låste in honom i en glassbox. vi tvingande honom jaga fåglar ur hangaren för vi ville inte att dom skulle dö... snacka om att lill praktikanten har otur att få jobba med oss jämt.
Men huvudsaken är väl att vi hade kul?
haha

Fan så kul jag hade innan jag flyttade hit. men jag ska inte klaga men jag saknar faktiskt tiden då man helt vanligt fick vara barn utan att folk tyckte man var töntig eller fjortis. Jag gillar att inte bry mig om vad folk tycker men med tanke på vad mycket skit snack det blir om man Gör något som inte hör till det vuxna livet. Jag hatar det.
Jag vill kunna stå bakom ett träd och tjuvtitta på folk när dom tar ut pengar utan att vara banslig, jag vill kunna stå vid en busshållsplats och bara vara "omogen" göra fula miner till bilarna som åker förbi.
Jag vill kunna göra saker utan att någon annan jävla människa ska bry sig i vad jag gör.

Varför kan man inte det? Jo, för nu har man blivit vuxen och måste respektera andra. Kyss mig. det kommer jag aldrig göra. Jag lever mitt liv och hoppas alla andra kan leva sitt eget liv i stället för att slösa energi på mig.

Nu ska jag gå hem till min vackra och hoppas på att han slutar snart så jag kan få pussas....

/ENJOY/


Ont!

I natt när jag kom hem till Daniel gjorde jag chokladbollar blev inte så bra men Daniel gillade dom sa han. Sen gick jag och la mig i soffan en stund men de va inte så mycket skoj på tv. Så jag gick och sov i stället. Har ett vagt minne av att Daniel pussade på mig när han kom hem. Han är alltid så kall när han kommer hem. :)

Vakna i dag och åkte ner på stan, jag gick till arbetsförmedligen och va fröken jätte duktig sen ner till blå och tog en kopp kaffe med massa folk. Trevligt som satan.!

Efter kaffet bar de hemåt, bjöd upp sandra på en chokladboll och kaffe och Jossan som skulle jobbat i dag kom också upp och fika eftersom att hon hade blivit dubbelbokad på jobbet.
Käkade typ världens godaste kycklinggryta ala Eldorrr med... =) Sandra blev frälst. =) haha

Efter mat och vänner och kaffe och gott sällskap for vi ut till Vilske-Kleva på kaffe och Monopol.(Anna Vann) Sandra och Jossan va hurtiga och tog en promenad.
En satans mysig dag faktiskt.

Njuter varenda sekund av Daniels sällskap.

Min rygg jävel tar död på mig. Hela höger sida ömar och värker och sticker långt ner på ryggen. Det blir bara värre och värre med snart kan jag inte röra mig utan de gör ont. men men det går väl över så småningom hoppas jag.

Sitter just nu i min kalla lägenhet påpälsad och frusen och skulle mysa med Nancy men hon gömde sig när jag kom... Nu kommer hon hit.. Lägger sig på min mage... Åh mys katt.

2 nätter kvar för daniel på jobbet.... YES! Snart min en hel helg igen... Yippie hoppar av lycka.

Aja kolla annat ett tag nu... kanske skriver mer sen...

/ENJOY/



Nancy!

För att vara i från döve är hon en rätt tystlåten kisse!
De jag känner som kommer i från döve låter ganska mycket.. hehe. men dom är så söta... hehe


Tycker verkligen om nancy. Ångrar faktiskt inte att jag skaffade katt. Borde vara ca ett år sedan hon kom in i mitt hjärta nu. Dövebor har en förmåga att vinna min tillit. Speciellt familjen Lindgren!

Just nu ligger min lilla kisse och kollar fundersamt på mig. hon är så vacker.

SAKNAR DIG DANIEL KOM HEM NU DÅ!

/ENJOY/

Måndag!

Idag har det varit måndag eller nu är det tisdag och måndagen har passerat. Det var en mycket trevlig dag med mys och fika.
Vaknade ringde lite samtal och tog tag i mitt liv lite grann. Åkte ner på lilla blå och tog en fika med my love, rädis och elin och träffade även fler folk.
Det va skoj att träffa Elin igen. Efter fikat for jag och min ängel hem till hans föräldrar för han behövde byta däck på bilen. Det gick fort och smidigt. fast det var verkligen svin kallt ute idag.
Sen åkte vi hem la oss i soffan och kollade på VÄNNER käkade mat och drack kaffe med lite glass efter maten. sen va det lixom dags för dagens boring time när Daniel va tvungen att åka till jobbet.
Nu sitter jag i min lägenhet kollar på tv och skriver blogg, inte mycket intressant på tvn den här tiden på dygnet. Skulle ha tvättat idag men så blev det inte. hehe..

Daniel är på jobbet jag saknar honom men han är så söt, känns bra han bara är ett telefonsamtal bort. Fick nyss prata med honom i videosamtal (jag älskar dagens teknik)

Oj det va inte så mycket viktigt jag skrev i bloggen idag. kan verka som om mitt liv har blivit tråkigt men det är snarare tvärtom jag älskar mitt liv nu. Har alla underbara personer jag behöver jag har Daniel och dessutom ska jag snart åka hem träffa alla igen svårt att erkänna men jag saknar faktiskt dom massor. Det är tungt att försöka kämpa utan familjen. Tur att min mamma min pappa och mina syskon är som mina bästa vänner och att vi har sjukt bra kontakt annars skulle jag förmodligen inte stå ut en dag så långt i från dom. Skulle må skit om jag inte hade haft någon kontakt alls med dom.

Föresten så kanske jag kan få in lite extra pengar snart kanske inte världens roligaste uppgift med de duger för lite extra pengar i plånboken... Potatis sortering. hehe. Gött. hahahaha Hoppas Carro kan fixa det bara.

Nu är klockan kvart över tre snart borde gå hem till daniel och ta en alvedon och lägga mig i soffan.
Skriver förmodligen någon rad i morgon med.

Daniel min ängel kom hem och mys med mig snart. Saknar dig så jag mår illa!

/ENJOY/

Ensam!

Idag har varit en väldigt bra dag.Började dock med att man vaknade sjukt sent. Skyndade på kläderna insåg att toapappret var slut och drog hem till Johanna och Jonas.
Hjälpte dom från sitt gamla hem till det nya 200 meter i från det gamla plus 3 dje våningen..*suck* mycket spring i trappor och mycket trevligt sällskap, dessutom sjukt gott kaffe och massor med cigg. Efter vi hjälp dom med det mesta så for vi till PA´s och handlade.
Daniel min söta gjorde snäppet godare köttfärs sås i dag. mmm..
Efter maten mystes det i soffan. (om det ändå kunde vara så jämt) Sen va han tvungen att fara till jobbet (LEDSEN I ÖGAT) när han for till jobbet så gick jag hem till min lägenhet städade och myste med kissen.
Hon har blivit helt galen. Men jag blev ganska nöjd med städningen faktiskt.
Sen gick jag hem till Daniel igen och nu sitter jag här har kollat lite på tv käkat lite mer mat och bara varit totalt ensam.

Livet är så sjukt tomt och ensamt utan daniel. jag älskar hans sällskap. Han v´får mig så lung, lyklig och otroligt harmonisk.

Helgen har varit sådär bra. Det bästa med helgen har nog varit att jag fått somna med Daniel.. =)

Nu ska jag titta lite på tv bli ännu mer trött och hoppas på att jag kan hålla mig vaken tills daniel kommer hem för det är så sjukt skönt att somna med honom..

Natti natt sovfåglar..

/ENJOY/


Sandras Hjärna...

hahaha att bo isandra hjärna vore ett helt öhhh ja det går inte att beskriva. Helt sjukt vore det..

skibbidopappa -får man bjuda herrn på en liten kläääm... Aint gonna happen....

jajaja.
Hon är inte som alla andta barn hon går sin egen väg.

Tårgas tårgas.... jaaaaaaaa.

Mmmm grillkorv de är jätte gott lite bostongurka på toppen men bostongurka smakar ju skit fast det är klart gillar man skit så....

Fan vad det blöder... Aj jag får fantomsmärtor det gör faktiskt ont.


I kväll blir de biljardhallen och pilkastning.

/ENJOY/

J <3 D

Åh, nu ligger sandra och sover lite i min säng, ganska skönt att se henne sova. Hon behöver verkligen det.
Daniel kommer hem snart ska bli skönt att få krama honom känner mig så trygg i hans sällskap.

Många kanske tycker jag tjatar mycket om Daniel men han är verkligen den bästa i mitt liv just nu, jag tycker verkligen om honom på riktigt.

Händer annars i mitt liv? hmm.
Jo i dag ringde jag ett samtal som jag har försökt ringt massor med gånger denna veckan och de va samma sak igen. prova igen på måndag. Jävla skit. Sen va de fika, efter det inhandlades det lite pizza efter maten var det mys och kaffe och brownie till tv tittande innan min babe for till jobbe. Gick hem och satte mig vid datorn och sen dess har jag typ suttit där. Kollat jobb, planerat lite för mammas födelsedag och så vidare. Sandra kom över på besök efter om hon hade svårt att sova och se på lill grisen nu.
Ligger och sussar så gott i min säng. Jag är vaken skit trött och massor med ont i magen men de går nog över snart annars kanske det blir kaffe bantning i morgon. (idag efter sömnen)

Ringde också min älskade Jenny och grattade på födelsedagen. Skönt att höra henne lite. prata bekymmer och planera vinterbad i deras nyinköpta badtunna. MYS!

Nu är det bara 25minuter kvar tills Daniel kommer YEAS!

Jag ska kolla nå annat skoj kanske sticka lite eller så..

/ENJOY/


1natt sen min!


Åh nu är det bara en natt kvar sen är det jag och daniel mot världen hela helgen.
Så skönt att äntligen få somna brevid honom.. =)

Time for some TETRIS!

Saknar dig BABE!

/ENJOY/


Dags för film!

Nu blev det dags för film.
Rädis kom och vi ska se ARN - Tempelriddaren.. Det blir andra gången för mig.

Saknar dig BABE!

/ENJOY/

Så va de bestämmt!

Snart åker jag och min BABE upp och firar min mamma. =) Ska bli skoj att festa till det ordentligt med släkten,,
Undra egentligen om min BABE kan stå ut? han kanske blir rädd och sticker..

Håller tummarna för att han inte gör det. hehe som jag märkte förra helgen är det inte bara jag i vårat förhållande som har galen släkt. hehe


Tv tajm... och lite fil för magen kanske.

Saknar dig redan BABE! kom hem snart rååå!

(Pitjhuu som Joey skulle sagt)
/ENJOY/


Tacobuffe!

idag ska det bli mys med tacobuffe och vänner. Vi ska träffas kl 18 och sen blir det käka utav bara faan.. haha.
Det ska bli trevligt med massa mys och ett par vänner. Faktiskt.

Nu ligger min söta karl i badet och njuter samtidigt som han lyssnar på "mysig musik" han är sååå söter faktiskt en av dom sötaste jag någonsin har träffat.

Sen till er som kommenterar anonymt måste bara säga att jag tycker ni är sjukt fega och varför inte våga stå för det ni skriver med erat namn?
Gillar inte att publisera komentarer där folk är så fega och inte skriver sitt namn... Kan det vara svårt att vara ärlig?

Aja.. nu ska jag gå och pussas lite på den bästa av alla jag mött!
 

Soo long fuckface

/ENJOY/

Älskling!

Kom hem!

Varje sekund utan dig gör ont!





(jag nöp mig i armen och sakta börjar jag förstå att han verkligen finns på riktigt.)
Trodde att sånna som Daniel bara fanns på film,
Han betyder allt för mig.
Jag skulle kunna offra precis allt om de betydde att jag alltid kommer att ha honom i mitt liv,
Kom hem och stanna hemma med mig!

Saknar dig, snart är du min tills du börjar jobba igen.. Yeas (hoppar av lycka)

<3
/ENJOY/

Smycken..

Här kommer de lite bilder på smycken som jag själv har tillverkat och designat!

En fyrkantig ring med en åttakant slipad "citrin"
Som jag gjorde till Designtävlingen vi hade på skolan
Dock en 1,2 el 3 plats.  Bilden längst till vänster kommer i från klassens gemensamma utställning tretton. mer info nedan..



Detta är en Stel armring i Silver som jag också ställde ut på en utställning (tretton hette utställningen) mer info om den senare


Denna döskalle är min Brosch som jag kämpade med i 14 timmar. Jag gillar designen och många andra har också berömmt den. (finns numera också som halsband i mindre format) 


Detta är en armring som jag gjorde på gymnasiet. Den är ciselörhamrad och en utsågad stjärna i mitten som aviker lite.


Detta är mitt projektarbete i gymnasiet. Det är ett hårspänne man fäster op sidan av sin uppsatta frisyr i blommorna sitter de 1 stjärninfattad cz sten. (1 i varje blomma)


Detta är ett halssmycke som jag verkligen tycker om. Skulle jag ha chansen så skulle jag göra den igen.
Min kompis fick den när hon fick sin första och mycket efterlängtade son.
Dock en mycket dålig bild. (graverat med maskin namn på son, mamma och pappa och datumet då sonen föddes.)

Det var faktiskt en mycket uppskattad present.

Detta är ett gjutet halsband. ena sidan är urgröpt och andra slät. Gjuten i massiv silver.


Detta är ett par utav de länkar jag gjort.
1.en vanlig länk med runda ihop lödda öglor.
2. en kungakedja kopplad och gjord från grunden.
3. en länk med ovala och små ruda öglor.
4. en bismarklänk som jag har gjort ifrån grunden


Här nedan kommer ett par halssmycken som jag har gjort.


En vändbar stjärna

Också ett par smycken med stenar.
Dock ej den sista som är en blästrad kula. (ihålig)




Jag har utbildat mig inom guldsmide i 5år nu och detta är ett litet urval av mina smycken.
Jag har dock bara en mobilkamera med jag lovar att det kommer att komma mer och bättre bilder på mina smycken.

Och lite mer om våran utställning (Tretton)
Vi alla i klassen på lärcenter gjorde en slut utställning som projektarbete tillsammans det blev en mycket lyckad och attraktiv utställning och många besökte den.
Det räknades att det hade varit minst 300 gäster där.
Vi var tretton stycken i klassen som alla hade olika stilar.
Det kom besökare i från Göteborg samt Stockholm till lilla Falköping
för att kolla på våran utställning. Mycket uppskattat av folk i branchen och
många ville köpa smyckena som ställdes ut. Endel sålde sina andra inte.
Det serverades jordgubbar och äppelcider samt mycket fin och lyxig choklad.
Vad vore en utställning/venisage utan jordgubbar.
Vi fick bra respons av komunen samt många företag runt om Falköping sponsrade oss.
Alla var glada och nöjda och vi fick högsta betyg på projekarbetet.

Sådär nu fick ni se en annan sida av jessica. hon kanske inte bara är KÄR och GALEN just nu hon saknar även guldsmidet lite grann fast mest av allt önskar hon att hon just i stunden kunde omfammna sin Kära pojkvän.

aja.. dags att vara lite nyttig... bädda rent i sängen och diska...

Hoppas ni njöt av mina bilder... p.s kommentera gärna..

/ENJOY/

Kär och Galen!

Du och Jag!
Vi är inte bara lyckliga ihop vi är också sjukt vackra tillsammans!




Om det skulle att gå att förklara med ord hur lycklig Daniel gör mig hade jag gjort det för länge sedan.
Det finns inte ord för hur mycket jag tycker om honom. Han är det absolut bästa som någonsin har hänt mig.
Jag kommer aldrig att få nog utav honom, jag kommer aldrig att sluta sakna honom, ja kommer alltid tycka om honom sjukt mycket.
Varje gång jag ser,hör eller känner hans närhet pirrar det i min kropp. Han är det bästa jag vet.
Han är min alldeles egna ädelsten. Han får varje utmaning bli mycket enklare.
Han är mitt liv och kommer vara det resten av min levnad. (om han vill)


(Han ringde nu och jag blev GLAD)
Därför blev de en liten paus. Jessica hann under tiden känna att hon blev hungrig.
Skall därför gå hem till sin plutt och värma mat. Efter maten lägga sig i hans säng och vänta och vänta tills han kommer hem... Snart snart snart...
*längtar massvis*

[att daniel är min är för mig så overkligt, att någon så bra som han vill ha mig vid sin sida och verkligen visa det är helt ofattbart. Har faktiskt aldrig innan känt mig så väl till mods med någon annan. Hoppas han aldrig lämnar mig skulle inte klara av en sekund utan honom vid min sida!]


/ENJOY/

Hallååååå åh

Jag skulle bara medela att jag är världens just nu lyckligaste!

/ENJOY/

Otroligt!

I dag har varit en ganska bra dag, jag har mått perfekt allt har känts så bra och så har min dag spenderats med Daniel hela dagen, har också hunnit med att träffa Carro, Maritna, Sandra, Rädis, Kata, Linda och Tattoogilrlen. (minns inte namn)
Träffade också Daniels bror och hans otroligt söta fru. Har faktiskt aldrig hört Daniels bror prata så mycket innan...

Smurfpartaj har ockå spelats. hehe
"Gammelsmurf han har varit smurf i många år det kan man se på hans vita hår........"<---otroligt bra!

Åh just det följde daniel till bankomaten och där står de i experts skyltfönster världens roligaste tv spel
Det vill jag ha när jag blir barn fatta va skoj. hehe..
Jag skulle vara världens lyckligaste barn.....
åhh drömmer.........mmm.....hehe........WOW......

Rock band Wii drum set!

Vilket lyx....

Saknar Daniel min Daniel varför måste man jobba för kan inte pengar växa på träd som alla andra möjliga ting.

Daniel du är för perfekt. Tycker verkligen om dig massvis. !

Puss på Daniel (killen som får hela världen att kännas som en DRÖM)

/ENJOY/

Lite...

Idag vaknade jag vände mig om och där låg han, den sötaste av alla i hela världen. Sussade verkligen så himla gulligt mor kudden. Låg och tänkte hur kan detta vara möjligt har jag verkligen träffat honom eller är han för mig bara en dröm.
Efter att ha legat och tittat på honom i evigheter bestämde jag mig för att kliva upp och ta en morgoncigg. Han kom och rökte med mig.
Kl va väl kanske halv två. Vid två så for vi ner till staden tog en morgonkaffe med vänner och njöt lite. Men plötsligt slog det mig, jag är nu arbetslös. inget jobb = inga pengar. *suck*
Mamma blir 50 snart ska fara hem då om jag har råd vi planerar för en liten fest men den är ännu ganska hemlig.
Efter fikat for vi hemåt (åkte motorcykel) förbli volvo för Daniel har fel på bilen och måste lämna in den. Gubbarna som jobbade där va väldigt intresserade utav motorcykeln och ställde mig en massa frågor som jag inte kunde svara på.
Efter detta följde jag med till Gudhem för sötisen skulle lämna lite tvätt till sin mor.
Sen va de dags för mig att bli nervös, kl 17.00 skulle jag infinna mig på en arbetsintervju.
Väl där så tänkte jag åh vilket fint ställe.
Intervjun va konstig. inga personliga frågor, vi satt i grupp försökte sälja till mannen som intervjuade oss och det kändes ganska bra men inte riktigt som min grej,
Efter den låååånga intervjun va över kände jag mig inte ett dugg lättad över att kanske ha möjlighet till att få ett jobb snarare tvärtom.
Vill jag verkligen göra detta? Är detta verkligen någonting som kommer passa mig? Visst jag kanske är bra på att prata men skulle jag verkligen trivas?
Faen om jag ändå kunde få ett jobb som jag vill ha eller om de fanns någon som letade någon som mig.hehe.
Skulle kännas fint om jag fick ett jobb där jag får använda arbetsbyxor och dessutom bli skitig samtidigt som jag tjänar grymt bra med pengar så jag kan ha en riktigt dyr hobby. hehe.
Dessutom bra arbetstider. Åh va bra det vore.. Helst nattjobb... Finns de nå sådana tro? Eller har jag för höga krav?

Efter intervjun for vi hem till katten gosade lite och gick till Daniel. Käkade (BAKIS PIZZA) och kollade på film. Filmen vi såg va faktiskt oväntat bra. Händelserik och oväntad vändning. haha.
Bara mys ända tills han åkte och jobbade då jag kände att jag trivs inte själv längre vill ha honom nära hela tiden han får mig må så bra.

Jag gick hem till en kompis som behövde en kram egentligen flera men jag ville inte pressa henne. Hon är en av de bästa tycker verkligen inte om att hon mår så som hon gör. Bryr mig men hur ska jag göra det på ett bra vis?
Tänker på henne hela tiden.

Efter att ha varit hemma hos henne ett tag gick jag hem till mig gosade med mig katt och kände mig inte alls hemma i min lgh. Kändes så himla tomt. Ringde rädis och frågade om jag kunde komma över en stund och de gick bra.
'gick dit umgicks, käkade lite och försökte tvinga honom att köra mig till Floby så jag kunde träffa daniel och kidnappa med honom hem. Min övertalningsförmåga va inte på topp i dag. Dessutom tror jag inte han kunde slita sig i från sitt godisätande taxijobb i fall att han mot alll förmodan skulle få en resa. (vilket jag inte trodde) men men så är livet ibland.
Pratade ganska mycket med Daniel i telefonen känns då som om han är lite närmre mig. hehe.
Vid femtiden skulle rädis ut på uppdrag till taxi så jag bad honom köra hem mig de gick bra. Och när vi väl sitter i taxin får han en resa.... Till FLOBY... åh jag ville bara spänna fast mig under taxin oh åka med men jag hade fått så ont.
Nu är kl 05.42
Daniel slutar 06.00 så han kommer ju snart men jag vet inte om jag orkar hålla mina blå vakna mycket längre nu..

Nu blir de ett avsnitt med vänner i hopp om att inte somna.

/ENJOY/
oj de blev ganska långt de va inte meningen...
Hoppas de va en skoj läsning och ursäkta stav/slarvfelen..

Nattnatt

101

101 inlägg redan! Shit vad tiden går fort. =)
har kanske inte skrivit så mycket intressant de senaste men jag har haft så mycket annat skoj att göra.
Just nu sitter jag hemma hos min otroligt söta pojkvän det är tomt i lägenheten när inte han är här.
Jag gillar hans nya tangentbort, hehe. Just nu så sitter jag i hans kök...
åh gud va tomt det är utan honom hur ska jag stå ut?
Kom hem kom hem kom hem kom hem....!!!!

Åh jag blir tokig utan honom..
rastlös, som bara den. inte ens vänner är roligt utan honom. Eller jo men inte lika roligt som med honom..

02.41 suck de är låmg tid kvar.......

Aja försöka hitta på något annat tills han kommer hem då kanske... men vad? Ingenting i världen är roligt utan honom.

Är det verkligen möjligt att känna såhär?

/ENJOY/


Pyjamas!

Nu sitter jag här helt ensamen i pyjamas och saknar Daniel så hjärtat slår i högvarv.

Kan inte fatta att det verkligen är så här det känns när man är lycklig. Jag har ett rus i kroppen och bara vill titta på honom hela tiden. Det pirrar i magen varje gång han rör vid mig, jag blir ledsen så fort han inte är i närheten. Det enda jag vill göra är att ligga här i soffan och gosa hela tiden.

Jag har aldrig haft en sån här underbar känsla någonsin innan, det verkligen känns så himla underbart. Att det fanns någon som kunde få mig må så här BRA trodde jag inte.
Är jag verkligen värd detta?

Tankarna snurrar lika mycket som min pyjamas värmer.

Kom hem i från jobbet nu Daniel. Jag vill ha dig här hela tiden.

Nu ska jag kolla lite på vänner...

See Ya

/ENJOY/



RSS 2.0