Det blir inte alltid som man har tänkt sig!

Nu får juh alla som dom vill och det var inte det jag hade tänkt men det kanske är det bästa endå.
Livet är inte bra alla gånger precis som humöret.
Men den senaste tiden svänger mitt humör väldigt mycket jag är ledsen för det men säg till mig vad jag gör för fel hur fan ska jag annars kunna bli en bättre människa.

Kanske skulle vara en fin inledning till ett ingenstans.
Varje dag kämpar jag mot onda demoner som letar sig in i mina tankar och bara gör allt mycket värre jag vill inte vara här, jag vill inte vara den jag är, vad ska jag göra åt det när jag saknar hjälp?

Ett ingenstans kanske ska bli en bok om mig själv till mig själv för att jag någongång/någonstans ska förstå hur jag funkar så jag kan förklara det för människor som jag möter. om jag nu vill möta någon jag vet inte hur långt min energi räcker, jag tänker inte be om mera nu. Vi får se hur långt jag klarar mig.

Have a nice day

Öhh vilket hjärta?

Igår var jag ute och hade verkligen skit kul tills det kom fram folk till mig och la sig i mitt liv, vad jag gör vad jag istället borde göra och hur jag ska vara som person. Snälla männsikor ni har ett eget liv, ta vara på det i stället. Jag gillar att vara den jag är idag så låt mig vara den.
Skit i mig jag kan klara mig endå. Frågan är bara om ni kan det? Jag har annat att tänka på än vad ni tycker och tänker om mig. HATA mig om ni vill jag bryr mig faktiskt inte. Jag har ett eget liv.

OM DET VAR MENINGEN ATT FOLK SKULLE LÄGGA SIG I HADE VI DÅ FÅTT VARSIT LIV?

Alltså ibland förstår jag mig inte på folk om dom nu vill bråka bråka med någon annan ni får inget ut av mig endå jag blir bara mer hatisk. Ni behöver inte vara som en jävla hemoröjder i arselet på mig för att försöka få mig bli annorlunda. Jag gillar personen jag är och eftersom att jag är en ganska ärlig människa så vill jag bara säga till alla er som tror jag kommer bli annorlunda bara för att ni ber om det att det kommer jag inte bli så sluta för i helvete att hoppas.
Låt mig vara den jag är bakfull eller inte bakfull. från och med i dag kommer jag enbart att lyssna på dom som lyssnar på mig. Ni kanske tycker att jag är en idiot men tyck det då vem fan orkar med att bry sig om det?

Ni kanske hatar mig och ser det ut som jag bryr mig?
Ni kanske tycker jag är billig men låt mig vara det då!
Ni kanske tycker att jag är en kall jävla bitch som inte bryr sig om något, men låt det vara så då. MAN BLIR SOM MAN UMGÅS!

Lev erat eget liv och skit i mig annars kommer ni ångra er en vacker dag då solnedgången går ner och ni inte vet varför.

ME MYSELF AND I

APA
BLONDIN
CHOCK
DUM
EFTER
FREDLÖS
GALEN
HORA?
IDIOT
JAG?
KLANT
LOST
MOGEN?
NÖRD
ONÖDIG
PUCKAD
QLOK?
RUSKIG
STÖRD
TAGEN?
UTBRÄND
VIKTIGT???
WARNING
X
YR
Z
ÅTALAD
ÄRLIG??
ÖVERBLIVEN

THATS ME AND YOU BITCH


En gång för länge sedan

Hmmm Jo för länge sedan så kände jag mig omtyckt och välkommen men vart tog den känslan vägen?
Ibland orkar jag inte ens bry mig eller det gör jag aldrig.

Idag har vart en toppen dag mycket roligt faktiskt. inte för att jag har gjort något speciellt men det har vart underbart endå. allt har gått framåt och allt har bara kännt såååååååå BRA!

hehhe.. Orkar inte skriva mer.

Tack Älskling för att du finns vad skulle jag annars göra.
LOVE YOU MY FRIEND

RSS 2.0