hahaha!

En rolig saga som jag och en vän till mig skrev i februari år 2002, hahaha skrattar så jag dör, snacka om sjuk humor. Dock stod vännen för det mesta utav humorn.
VARNING för sjuk och vriden humor!
OBS de är många år sedan den skrevs ca 6år sedan. Grammatiken är kanske inte den bästa och inte heller stavningarna men man gör så gott man kan när man är 16år.


...En saga om transvestit reportern på Fib- aktellt som tvingas av sin trots att besöka...

Jan-olov's hus

För länge sedan i de mörka hålorna i jan-olov's hus...
( "smisk" .."smisk" .. "smatter".. Ouuyyyyyyyl )...

Det hade länge ryktats om en stor, hårig, djurisk best vid namn jan-olov .. folk i området sade att de kunde höra hur han plågade sina offer och slavar om nätterna ....



folk som hade blivit införda i huset hade aldrig velat berättat nåt "efter shocken" som folk sade.. men...då:

jag som den nyfikne porr reporter jag var öppnade jag dörren, stack in min lilla snupp så att möjliga fienden inte skulle våga sej nära, utan fly ifrån mej..
jag kunde höra ett svagt grymtande och ylande ifrån källar planen, huset såg inte mycket ut ifrån utsidan men under fanns det otaliga massa gångar och labytinter... jag svepte omkring i mörkret med kuk till hands och jag kunde se skymten av pålar , kedjor och utslitna lösfittor , jag kunde redan förstå att det inte
bara var en slump att jag kom hit med tanke på mitt yrke..
DÅ PLÖTSLIGT!! .. en väldigt bögig musik ljöd genom högtalare fästa i taket, en färgad ljusslinga tändes och den hemska Barbados musiken höjdes några snäpp.. och jag och min lem spändes..
Jag hörde hur raska steg av klackskor närmade sej
Jag gömde mej snabbt i en av garderoberna men
Mitt enda syfte med expeditionen var ju att utforska vad som var den stora hemligheten i huset.. och jag kände en avskyvärd stank i mitt lilla krypin så jag blev tvungen att gå ut och kräkas, ljuset hade åter släckts och jag kunde bara se skymter av saker och ting igen jag såg ur mörkret ett stort monster stiga upp, med röda, ljus-sprängda ögon som blängde på mej, ögonen slöts för en kort sekund tills jag kunde känna en mintluktande andedräkt framför min näsa och jag kände hur min hemligaste hemligheter ( mina damunderkläder ) revs av och jag kände något kallt, och hårigt svepa kring mina höfter och närma min ivriga lilla grej, och då öppnade varelsen sina ögon och med sitt bländande röda sken fick jag erektion på erektion, och det var som luften inte räckte till när min kjol åkte av och jag kände hur det slöt sej kring det lilla jag hade där nere .. ""jag kunde känna en lång mustasch smeka mina lår!!"" ,, och Då!!! först då kunde jag förstå att det var något manligt som jag stött på i mörkret ... jag förstod inte vilket sorts monster det kunde vara eftersom det var totalt immunt mot mina lager av flensost, så jag beslöt mej för att låta besten göra klart det han påbörjat för det var ju så skönt..
Men av en händelse så avbröt han processen och med en morrig grov stämma röt han. nu är det din tur innan du får orgasm... BESTÄM!! .. vad blit ditt val??!!
....det får du bestämma sa jag med en utmattad röst..
..Är det ditt slutgiltiga svar?? Frågade han .......... Ja, svarade jag ... och då sa han:
"gå nedför trapporna ned för korridoren, där kommer du mötas av en rosafärgad port med neon lampor på, gå in där för endast du har visat dej värdig att träda in i mitt oändliga Harem, endast där uppnår du ditt mål som du så länge och energiskt har letat utan rädsla!"
det stora monstret vilket jag har en stor aning om var, den fasansfulle Jan-olov försvann i ett moln och jag märkte att han hade tagit med sej alla mina kläder förutom mina läder-trosor så jag tog på mej dem och gick i den riktning jag blivit tillsagd och igenom den rosafärgade porten in i en tunnel, och där möttes jag av det största horbocks harem jag nånsin sett!!
Jag ville springa därifrån samtidigt som jag undrade vad det var för mål jag skulle kunna finna här bland en massa fastkedjade gubbar...
Jag var minsann lite skakad i kroppen med tanke på min säregna klädstil, men ingen av dom verkade särskilt intresserad av mej.. vilket gjorde mej sur, dom flesta av dom såg mer eller mindre förtryckta ut av en
gammal kärring som styrde och ställde allt och alla med en järnhand och en hästpiska men inte heller hon var intresserad av mej vilket gav mej lite mod att gå vidare i tunneln, jag såg en knäböjande liten gubbe framför kärringen vid ett bord dukat med rått lammkött och stekt gris, en fest måltid för dessa stackare... kärringen fnös till, hon pekade mot cellerna där de andra var och då han inte löd piskade hon med den långa piskan.. tills han gjorde som hon ville .
Jag undrade varför den satmaran inte ens sa ett ord utan bara med gester styrde dem.. nåväl!!
Jag gick vidare till en till korridor .. trodde jag och gick in i en spegel, ... en labyrint blev min slutsats
Och kände mej fram , speglarna fick på nåt konstigt sätt labyrinten att se ut som en oändlig korridor . efter några minuter hade jag kommit fram något obeskrivligt svart jag kände med händerna om det fanns något tak eller väggar men jag tyckte nästan att jag kunde känna en kall bris smeka min glödheta snopp, jag gick framåt och det började bara bli kallare och utan varken kläder eller skor gick jag bara framåt, det började kännas som jag bara gick mer och mer vilse i ett oändligt tomrum golvet var svinkallt och det verkade vara gjort av extremt platt slipad sten, då när jag gjorde den slutsatsen så började vissa golvplattor som jag gick på att lysa i olika färger, plattorna var ca 1 meter i diameter och trotts deras intima ljus-sken så märkte jag att de inte lös upp något av det tomrum jag befann mej i och jag försökte att se om det kanske skulle eka om jag skrek men det resulterade med att skriket gällde i öronen som det gör i högtalarna på FS när man vänder micken emot dem , det blev med andra ord nån slags rundgång i mitt huvud med min gälla stämma som nästan bara tjejer har.
Då började hela alltet att skaka och det mullrade som om det vore åska i min skalle och omkring lät det som om kristaller på flera ton spräcktes, jag sprang och skrek och varenda ton jag ljöd gav sin hemska efterklang Då mitt i allt detta, mitt i detta mörka kaos såg jag röda ljus strimmor.. något jag minns jag just sett för ett tag sedan det var det monster jag både fasat för och vilja träffa för att ha mina kläder tillbaka av,, det kunde inte vara nåt eller nån annan, jag ville skrika men min rädsla förhindrade det, eller var det kanske den ovanligt håriga handen som höll för min mun, det vet jag inte...
Monstret sa: för guds skull kvinna, tjut inte sådär!!
Han tog lite silvertejp och satte för munnen och misshandlade mej hårt i några sekunder .. efter det vaknade jag upp i ett kvavt ställe jag förstod att det var dendär Jan-olov som hade släpat hit mej för jag hade blivit både påklädd av avsugen med tanke på allt slem runt snuppen..
En stark spotlight utan färg tändes och blände mina svullna ögon..

JAN-OLOV, skrek jag!!!!! Du din pörskans luse-koftanova .. vad vill du mej??!!!

Jag vill att du gör ett yttligare val .. sa han och -
Han grävde efter nåt i sina illaluktande kalsonger som var det enda klädesplagg han bar på sej.. han sa:
Dethär är ett grönt och dethär ett rosa piller
Om du tar det gröna kommer du bli lite hasch- påverkad för ett tag och glömma allt du varit med om här under mitt hus, men om du tar det rosa så kommer du inte ångra allt du varit med om här under mitt hus

> jag tog det rosa, glömde allt och blev heltids narkoman och dömd till dagsböter för de få saker jag kom ihåg och berättade för min psykolog <

SLUT!!

Jag gillar applåder..
Ge mej applåder!!

Jag hoppas att ni tyckte om den. hahahaha

/ENJOY/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0