Helgen...

Fredag: Sandras omtalade fest skulle inträda och det blev en riktigt lyckad tillställning. Alla som kom dit var glada och alla verkade trivas. Jag blev nöjd och för att inte tala om Sandra hon var oxå väldigt nöjd. Många dök upp och jag tyckte det var riktigt kul.
Jag blev full, som attans. Hånglade runt och hade det allmänt skojjigt.
Davina mitt hjärta skulle upp tidigt morgonen därpå med hon stod ut och hade det skoj med oss hon med.

Lördag : Ajajaj mitt huvud värkte och Jossan vad riktigt glad bakis med Kött i väskan och inte fan ville hon ha broccoli heller. Vilken baksmälla hon var så jobbig så jag gjorde ett smart drag och gick och lade mig i badkaret och fastnade där fick jag ligga tills jag tvunget bändade loss mig själv. Fredrik kom och vi drog till Lilla blå och fikade, Det pratades om vad som skulle göras på kvällen men det blev aldri riktigt några planer...
Sen fick jag släpa mig ner till micke och städa hens lägenhet som jag såå fiint lovat att göra. Ojojoj JOBBIGT!
Där bestämdes det att de skulle spelas Bowling och drickas öl, När så väl min baksmälla hade gått över så var jag inte sen på att hänga med. YEAH party. Blev sen till bowlinghallen och ingen bowling för mig (lika bra det) Vidare hem till Mr Engdalh och Singstar sattes på Jag trivdes som fisken i vattnet. =) OYEAH party ala carte. Sedan vidare till dagnys där jag möttes av mina två eldsjälar. (Jossan och Sandra. Nu var livet komplett. Full människorna i mitt liv och musik och dans på dagnys kan de bli bättre? Hmmm kanske.
Promenerade hem i kylan ganska mysigt faktiskt förutom att min röst försvann någonstans på vägen kanske vid statoil eller godislagret. Vem vet inte ja.....

Söndag: Hemma, mys, cola och riktig kaos i lägenheten dessutom inte en cigg jävel i närheten... Sedan kollade jag på Bowling de gick ganska bra för carro till en början sen blev de inte lika bra. ATTANS! Fick i varjefall röka igen så då mådde jag bättre. Gick föresten vilse när jag skulle till bowlinghallen eller kanske inte ska kalla det vilse jag tänkte och tänkte och gick åt helt fel håll... Haha roligt när jag inså det.

Aja Denna helgen får helt klart
MVG = Fylla
MVG= ROLIGT
MVG = Mys
MVG = Jossan...
MVG = Bakrus ala Broccoli

Sååååå lång. / Jessica

Falköping

Nu är jag tillbaka i falköping kom hit i måndags, har inte hunnit träffa så många ännu men det kommer. Tänkte jag skulle gå till skolan för att hålla på lite i verkstaden vi har eget arbete i dag så ingen lärare i sikte. Trött och lite smått kall. Det är svinigt kallt i min lägenhet jag får nästan panik över att det är så kallt men med Jossans tossor och hennes filt håller jag värmen någorlunda.
Känns skönt att vara tillbaka bland mina vänner igen, massor med skönt faktiskt...
Fick ett knepigt samtal i från min syster 06.45 i morse jag fattar fortfarande inte vad hon ville men jag får väl ringa henne och fråga vad som sades.

Nääää skolan väntar och sandras köttbullar vill bli uppätna.!

SKKÅÅÅLLL!

en gång för länge sedan:
Sitter på en parkbänk med en vän eller vi försökte reda ut vissa saker om varför det blivit så vi inte omgåtts på ca 1år och så tutade en bil.  När bilen tutade öppnade båda munnen och ut kom ett par ord i samma tonläge samma ljudeffekter och allt.  
JAG - Tuut på dig själv!
Vännen - Tuut på dig själv!
Vi bara tittade på varandra och börjae asgarava och då insåg jag att det inte alls känndes som ett år sedan vi umgicks. Sen var det nästan omöjligt tt skilja oss åt igen.... YEAH!

Fota fota fota

Fota, fota, fota  jag gillar att fota. Har ni tråkigt kolla in på www.babybabybaby.bilddagboken.se

<--- Tagen i ögonblicket!
<--- Nyårsfin!!

Saknaden är stor efter mitt kära hem, mina kära vänner och Min älskade NANCY!

Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag far hemåt igen skönt.


I morgon ska jag ta med min mamma ut och åka pulka, måste juh leka med någon nu när barnen är hos Tobbe och lillesyster är hos pappa då blev min kära mamma det  sista alternativet jag vet inte om hon är så pigg på att åka pulka med mig men jag kan juh alltid hoppas, det har juh äntligen kommit lite snööö.! YEAH

GIRLPOWER

Flickan har gått igenom eld och vatten . Hon har kämpat för att klara av sitt liv . Men där är mycket hon skulle vilja ändra på . Hon har visa tider i sitt liv då hon verkligen mår dåligt . Men hon är även tiden då allt känns rätt okej . Hon har en helt underbar familj . och helt undebara vänner . Det är dom hon lever för . Hon försöker varje dag hitta en väg till lyckan , hon önskar att de hade varit lätt men det är de juh tyvärr inte . . Ibland känns de som att hon bara skulle vilja stänga ögonen och aldrig komma tillbaka .Hon önskar verkligen att hon kunne slippa den hemska ångest hon bär . Men en dag ska hon över vinna ångesten och smärtan . En dag ska hon visa alla idioter som önskar henne illa vad hon egentligen går för...


GO GIRL!

RSS 2.0