Ett ljus för Sven!

Jaha detta var juh en alldeles underlig dag. Den började med att jag hade prov i materialkunskap, sen gick jag ner på thorells och gjorde synundersökning efter det så for jag ner till Lilla blå och tog mig en fika.
Efter fikat så gick jag hem till sandra och käkade lite mat. Nu sitter jag här ar just betalat mina räkningar och insett vilket skit liv det är när inte pengarna räcker till ibland vill man juh bara DÖ!

Ringde till min mormor och fick veta att Sven gått bort idag. ♥ Ett litet ljus tänds för dig i min blogg. Skönt att du inte mer behöver lida utav smärtor....♥

 En liten tår rullar ner för min kind när jag tänker på allt ont som finns och hur det känns! 


Bye bye fuckface!!!!

Avundsjuka?

Öhhh jag har nu undrat lite och tänkt. Varför pratar folk skit om andra människor? Är de inte bättre att från början vara ärlig och säga rakt ut vad man tycker och tänker? Jag tycker det hör till att vara ärlig. Har alltid fått höra att ärlighet varar längst och jag håller fan med!
Ursäkta språket men jag kan verkligen inte låta bli att störa mig på hur andra människor tänker när dom sitter med andra människor och nedverderar en/flera personer som inte har en chans att försvara sig utan får höra på jävla omvägar att man inte är omtyckt av just den och den och den personen....

Om jag går på stan och möter en person som jag vet inte gillar mig men inte sagt det direkt till mig ska jag då hälsa om denne hälsar eller ska jag låtsas vara ovetande om dennes agg gentemot mig och lee lite glatt och hälsa tillbaka?
ALDRIG!!! Vet jag att en person inte gillar mig och snackar skit inte fan är jag den som hälsar tillbaka då varför ska jag låtsas vara glad att personen i fråga inte kan ta upp det med mig?

Alltså egentligen borde jag inte bry mig om detta men jag kan fan inte låta bli att bli så sjukt arg och besviken.. Visst jag har säkert också pratat skit men oftast försöker jag tala med personen de handlar om i fråga och försöker att lösa det för som sagt! ÄRLIGHET VARAR LÄNGST!!!!

Varför snackar personer överhuvudtaget skit? Är det för att få större respekt av andra människor eller är det för att personer/personen i fråga tror att denne blir mer omtyckt om denne trycker ner en annan? DET ÄR JUH SINNESSJUKT!
Alltså finns det någon annan på denna planet som vet varför andra pratar skit så vore de roligt om någon berättade det för mig så jag kan lugna ner mig. Alltså jag blir sjukt förbannad på att folk inte kan låta andra männsikor leva sitt eget liv utan måste hela *piiiiip* lägga sig i. Har folk inte nog med egna problem att lösa?

Jag har faktiskt ett ganska bra självförtroende de är inte på topp men skitsnack höjjer de faktiskt ännu mer, jag är inte svag visst tar jag åt mig men egentligen är de nog uppmärksamheten gentemot mig jag gillar med skitsnack för har någon annan ork och lust att störa sig på mig så måste de juh vara för att dom är aningen avundsjuka eller för att dom försöker att få mig framstå som en dålig person.... De är juh skratt retande!

Fy fan för skitsnack men som sagt jag är säkert inte heller oskyldig på den punkten, men jag vill gärna vara och försöker att ta saken i mina egna händer och löser det direkt om jag tycker att det är nödvändigt.!

Näää nu är det tajm för fröken att krypa ner i kojjan!

Som Thomas skulle sagt....:ett stort fuck you för alla som finns på jorden..... i varje fall dom som snackar skit för att själva framstå som mycket bättre!

See you later...

Till dom som inte gillar mitt sätt att vara:
Jag är hemskt ledsen att jag stör dig,
Jag är hemskt lycklig att du verkligen orkar bry dig.
Jag är SJUKT ledsen att jag är så mycket snyggare än dig!
Jag är hemskt ledsen men jag tänker inte ändra mig för din skull... JÄVLA PUCKO!

SAGA!

Denna historian är bara sååå guld. Sandras syster har skrivit den... I LOVE IT

Kära Torbjörn!


Undertecknad har kidnappat din åtråvärda dotter. Vi har flygliftat till Amerika. Närmare bestämt Las Vegas. Där ämnar vi ingå äktenskap i det kolossalt vördade, kitchigt utsmyckade, otroligt populära Elvis Presley-kapellet.


Uppklädd i en frasande brudklänning tillverkad i hundraprocentig polyester samt förgylld brudkrona i tjugofyra karats plast (Made in Polynesien) kommer din förstfödda, Ann-Sofie att stå brud.

Inför tjugotalet åskådare ekiperade i äkta The-king-sparkdräkt vandrar vi uppför altargången. "Hounddog" blir vår bröllopsmarch.


Misströsta icke!

Efter vigseln ombesörjer jag min hustrus framtid.

Tillsammans har vi ordnat ett komfortabelt hem. Nämligen en hippiebuss. Rabatterad rosthålslagning ingick i det oanat låga priset. Jag menar 6000 dollar är ju ingenting för en sådan raritet!

Annars är den enda defekten avsaknad av airbag, vilket ordnades finurligt med madrasspump och traktorslang.


Om du förresten saknar den ovärdeliga Mingvasen, finns den på pantbanken, Fettisdagsgränd 23. Det är slantar vi behöver för att renovera och inreda hästfinkan som vi införskaffat som husvagn.


Som morgongåva får Ann-Sofie en Irländsk Varghund. Jag fick den billigt eftersom ägaren åkt in för innehav, och hunden var en aning aggressiv, men Ann- Sofi är ju så bra med djur så det kommer hon att fixa.

Med stolthet vill jag förtälja att jag inkasserat dessa dollar helt ärligt! Chokladbollsförsäljningen samt pantandet av min ölburkssamling gjorde susen!


Bröllopsresan...Resrutten är i planeringsstadiet, men slutmålet har destination Woodstockfestivalen, som återuppstått denna sommar. Således får ju jag en chans att uppleva gamla minnen, och Ann-Sofie brukar ENDAST Mariuana, eftersom hon väntar vårt kärleksbarn.


Oroa dig inte! Allt är under kontroll. // Bandidos Bert


P.S Jag är hos grannen och pluggar / Ann-Sofie . *Hi hiii*


Jääää!

Killar killar killar...

Vad gör de annat än pillar?

De låtsas söka tröst

Men egentligen vill de bara klämma på ens bröst

De är romantiska och kommer med rosor

Men är de inte nöjda förrän det fått av ens trosor

Det är som en ren reflex

Att de genast tänker på sex

Man blir så kär

Men tyvärr är alla lika som bär

Kommer och sårar

Och vi drunknar i tårar

Men vi återuppstår

Och ni killar våra hjärtan får

För det är faktiskt killar

Som vi här på jorden gillar


RSS 2.0